Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για την επιχείρησή σας, η πλατφόρμα WordPress είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο eshop που θα προσφέρει στους πελάτες σας μια εύκολη και αποτελεσματική εμπειρία αγορών.

Σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση για τη δημιουργία και τη διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματός σας. Αναλαμβάνουμε την παραμετροποίηση της πλατφόρμας, την εγκατάσταση των πληροφοριακών συστημάτων, τη σχεδίαση του ιστότοπου και την ενσωμάτωση των πληρωμών και των αποστολών.

Στην Tech Town προσφέρουμε τις παρακάτω υπηρεσίες για τη δημιουργία του eshop σας:

  1. Σχεδίαση και ανάπτυξη του ιστότοπου με χρήση ειδικού λογισμικού.
  2. Εγκατάσταση και παραμετροποίηση των πληροφοριακών συστημάτων που απαιτούνται για τη διαχείριση του.
  3. Επιπλέον, μπορείτε να ενσωματώσετε την πληρωμή μέσω κάρτας ή Paypal ή τραπεζικές πληρωμές ακόμα και Viva Wallet, καθώς και να παρέχετε διάφορες μεθόδους αποστολής όπως ACS Courier, ΕΛΤΑ κλπ. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε εύκολα το απόθεμα και να παρακολουθείτε τις πωλήσεις σας μέσω του ευέλικτου και φιλικού περιβάλλοντος διαχείρισης του WordPress.
  4. Τέλος με την δημιουργία του eshop εκπαιδεύουμε εσάς και το προσωπικό σας για την καλύτερη δυνατή χρήση της “νέας σας επιχείρησης”.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη δημιουργία του eshop σας σε πλατφόρμα WordPress, παρέχοντας σας μια εξατομικευμένη λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Επιπλέον, παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και συντήρηση για την εξέλιξη του eshop σας και την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και ξεκινήστε το δικό σας επιτυχημένο eshop σήμερα!