Η Tech Town – Computer Center σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία Διαφήμισης στα Social Media για να αυξήσετε την προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει τη δημιουργία και διαχείριση προφίλ στα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα, όπως Facebook, Instagram, Twitter και LinkedIn.

Μέσω της υπηρεσίας μας, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να αναλύσετε τα στατιστικά δεδομένα των καμπανιών σας και να προσαρμόσετε τη στρατηγική σας στις ανάγκες σας. Επιπλέον, μπορούμε να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για τη διαφήμιση στα Social Media, όπως καμπάνιες διαφήμισης στα μέτρα σας, διαγωνισμούς, και προωθητικές εκστρατείες.

Εκτός από τη Διαφήμιση στα Social Media, η Tech Town – Computer Center παρέχει επίσης δημιουργία και προώθηση της επιχείρησης στο Google my Business. Η διαφήμιση στο Google My Business είναι μια απαραίτητη διαδικασία για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να προβληθεί στο διαδίκτυο. Με αυτή την υπηρεσία, μπορείτε να δημιουργήσετε μια σελίδα για την επιχείρησή σας στο Google και να προβάλετε τις υπηρεσίες σας σε πελάτες που αναζητούν παρόμοιες υπηρεσίες στην περιοχή σας.

Αναλαμβάνουμε την καταχώρηση της επιχείρησής σας στο Google My Business, περιλαμβάνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας, τις ώρες λειτουργίας και φωτογραφίες. Επιπλέον, μπορούμε να βοηθήσουμε στη δημιουργία περιεχομένου για τη σελίδα σας, όπως κείμενο, αξιολογήσεις και κατευθυντήριες οδηγίες για την επιχείρηση σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα!